Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Diumenge a la tarda, el gimnàs Montserrat Creus i la ADMB contagien el ritme a petits i grans

L'escenari del parc de les Morisques s'omple amb l'espectacle


Diumenge a la tarda, el gimnàs Montserrat Creus i la ADMB contagien el ritme a petits i grans

Passaven pocs minuts de les sis de la tarda i l'escenari del parc de les Morisques era ple de gom a gom. Les alumnes del gimnàs Montserrat Creus, en les diferents disciplines de dansa, hip hop, jazz, dansa del ventre i moltes d'altres van oferir una actuació que va agradar al gran públic assistent.
Simultàniament, algunes famílies estaven al taller de globoflèxia o passejaven pel mercat medieval tornant a confirmar el parc de les Morisques i el seu entorn com un dels principals escenaris de la Festa Major 2010.
La coral Il·lustració Artística també va aplegar el seu públic fidel a la Patronal en el seu tradicional concert de Festa Major.
En l'àmbit esportiu, el Sant Quirze es va imposar per 6 a 1 al Juventud 25 de Septiembre en el 13è Memorial Antoni Mendoza que es va disputar al camp de futbol municipal.
Una vegada acabada l'exhibició del gimnàs, la Banda Always Drinking Marching Band va arrossegar la ciutadania al ritme de la música i l'humor en una xaranga que va conduir-los fins la plaça d'Anselm Clavé, tot cridant l'atenció dels veïns i veïnes que eren a casa al seu pas.