Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'anglès, protagonista a la biblioteca municipal de Sant Quirze durant una setmana

Diverses activitats dirigides a tots els públics i edats tenen com a objectiu promoure la llengua anglesa


 L'anglès, protagonista a la biblioteca municipal de Sant Quirze durant una setmana

L'English week comença aquest proper divendres 14 de març amb el taller Kids Brain, un nou mètode que permet desenvolupar capacitats mentals dels nens mitjançant les matemàtiques i l'anglès emprant l'àbac japonès. La sessió començarà a les 18 hores i està adreçada a nens i nenes d'entre 5 i 11 anys. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

La segona activitat emmarcada en aquesta setmana serà la sessió del grup de conversa en anglès de nivell intermig que es realitzarà a la biblioteca municipal a les 10.30 hores a càrrec de FIAC i TEK.
Baby story time
Els més petits de la casa podran gaudir d'una sessió dels Three Littlet Pigs a càrrec del grup Àgora. Aquesta sessió es farà també dissabte 15 de març a la biblioteca i està especialment pensada per a famílies amb infants d'1 a 4 anys.
Book Club
El dilluns 17 de març la setmana continua amb el Book club, un club de lectura en anglès que començaran el llibre Frankenstein. Aquest club està conduït per Lawrence Witty.
Conversa en anglès
Dimarts 18 de març serà també el torn dels dos clubs de conversa, un a les 15.45 (nivell intermig) i a les 19 hores el nivell avançat. 
La biblioteca municipal acollirà també una exposició bibliogràfica del 3 al 20 de març de 2014 centrada en la llengua anglesa.
Atrapant somnis
Finalment, la setmana tancarà amb els "atrapadors de somnis" o els Dreamcatcher, uns elements originals de les tribus nordamericanes d'Ojibwa. Aquesta activitat, conduïda en anglès per Raquel Ferreño, està adreçada a nens i nenes de més de 8 anys. 
Per participar a les diverses activitats, podeu ampliar la informació i formalitzar les inscripcions a la biblioteca municipal telèfon 937219547 o b.st.quirze@diba.cat