Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les mesures de camps electromagnètics realitzades al municipi se situen per sota dels valors indicats com a valors màxims

L’Ajuntament ja disposa de les dades de la sonda mòbil cedida per la Generalitat de Catalunya


Les mesures de camps electromagnètics realitzades al municipi se situen per sota dels valors indicats com a valors màxims

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès compta amb les dades de la sonda mòbil de mesura de camps electromagnètics, cedida per la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació. Totes les mesures realitzades amb l’equip portàtil estan per sota dels valors indicats com a valors màxims en el RD 1066/2011 que, per aquest rang de freqüències és de 28V/m.
Amb la sonda s’han fet un total de 165 mesures a tot Sant Quirze repartides en 61 expedients. En aquest sentit, s’han fet mesures a la llar d’infants, escoles, Institut, CAP, equipaments municipals, parcs públics i domicilis particulars entre d’altres.
El compromís inicial era fer mesures a un total de 19 equipaments sensibles, però aquesta xifra s’ha superat amb escreix. Les mesures s’han repartit en 65 exteriors amb una mitjana d’1,17 V/m i 69 i 96 interiors, amb una mitjana de 0,30V/m.
Totes aquestes mesures, així com les que es van realitzant per tot el territori es poden consultar a la pàgina web de la governança radioelèctrica de la Generalitat, que podeu trobar al següent enllaç:
http://governancaradioelectrica.gencat.cat