Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Comença la campanya Informa't per decidir millor

L'objectiu principal és que el jovent disposi de tota la informació de l'oferta educativa actual a Catalunya


Comença la campanya Informa't per decidir millor

 El Servei de Joventut Canya Jove inicia avui una campanya per facilitar al jovent local tota la informació de l'oferta formativa i professional disponible actualment a Catalunya. L'objectiu és que els i les joves que han de triar estudis puguin decidir amb informació de qualitat i orientar-los en tots els dubtes que se'ls generin a l'hora d'escollir.

Així, a partir d'aquesta setmana, el Servei de Joventut Canya Jove, ubicat al CC Can Feliu, ofereix assessories personalitzades sobre formació i ensenyament en el seu horari d'atenció (de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i els divendres, de les 10-30 a les 13.30 h). 
El jovent de l'Institut Sant Quirze tindrà també a la seva disposició des d'aquesta mateixa setmana, tots els dimecres a l'hora del pati, tota aquesta informació a la seva disposició, abanda d'acollir aquests dies l'aula mòbil d'estudis professionals a càrrec d'Educaweb.
Dimarts 26 de març, a les 20 hores, el Servei de Joventut realitzarà la xerrada "La formació professional, modalitats i novetats" adreçada a l'alumnat de l'Escola d'Adults i als joves interessats. 
Finalment, el 2 d'abril a les 19.30 hores, el CC Can Feliu serà escenari de la xerrada Erasmus i + programes de mobilitat europeus. Aquesta activitat anirà a càrrec de Europe Direct.
La campanya compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, xarxa de municipis.