Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

El proper dissabte el Club Excursionista de Sant Quirze organitza aquesta cursa nocturna


Nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

Ja està tot preparat per una nova edició de la Cursa Noctura dels Mussols. El Club Excursionista de Sant Quirze, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza el proper 29 de març aquesta cursa que porta els participants a l’aventura de córrer de nit, gaudint dels camins i corriols de la Serra de Galliners, així com del bon ambient, els regals i, com no, la botifarra final.
El gran nombre d’inscripcions a la cursa és una mostra de l’èxit de la mateixa i de la seva consolidació. Pel que fa a les curses infantils, fa setmanes que ja van quedar tancades, en arribar al màxim admès. Cal recordar que començaran  a les 18 hores, i que tots els nens i nenes participants rebran un obsequi en el moment de recollir el dorsal, a més d’una beguda i un entrepà de botifarra en acabar la cursa.
La recollida de dorsals i obsequis podrà fer-se des de les 17 hores del mateix dissabte.
Pel que fa a la cursa dels adults, cal remarcar que enguany el recorregut, la cursa d’aquest any serà diferent, una mica més llarg (13,400 km) i també amb una mica més de desnivell.
Tots els participants rebran enguany un exclusiu termo de mig litre, personalitzat amb el nom i logo de la cursa. També serà especial el trofeig pels 14 pòdiums: un dolç “trofeig de xocolata” amb el logo de la cursa, elaborat per la pastisseria Art Bo de Sant Quirze.
Trobareu més informació al web: www.cursadelsmussol.cat