Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Èxit de participació a les Jornades d’Emprenedoria i Franquícia

L'Ajuntament de Sant Quirze és un dels organitzadors d'aquesta iniciativa comarcal


Èxit de participació a les Jornades d’Emprenedoria i Franquícia

El passat 20 de març, un centenar de persones emprenedores amb voluntat de crear una empresa en sistema de franquícia, van poder conèixer els responsables d’expansió de més de 30 franquiciadores interessades en implantar-se en el territori.

Aquesta sessió que va tenir lloc al centre de negocis Nodus Barberà, dins el marc de les I Jornades d’Emprenedoria i Franquícies. està organitzada pels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès i el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO), amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Franquícies.


Les franquiciadores van exposar el seu concepte de negoci davant un auditori ple, expectant en conèixer els seus possibles socis de futur. En aquest sentit, es van presentar nombroses franquícies d’entre les que destaquen Nostrum, Uppali, Dehesa Santa Maria, Cooking The Kitchen, CityLift i un llarg etcètera.

També es va propiciar la participació d’empreses locals que tenen interès en expandir el seu negoci mitjançant el sistema de franquícia. És el cas de Pastisseria Mix de Sant Quirze del Vallès.

Finalment, va tenir lloc un conjunt de reunions que fan facilitar la presa de contacte entre franquiciadores i futurs franquiciats. Tal i com comentava el Sr. Àngel Amat, director de franquícies de CityLift “hi hagut moltes més reunions de les que havien esperat. Aquest fet ens anima a trobar futurs socis a la zona i aquest era un dels objectius d’assistir a les jornades”.

Davant aquest èxit de participació, els organitzadors començaran a treballar per donar continuïtat a esdeveniments com aquest a la comarca.