Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Una conferència sobre la Guerra de Successió obre els actes commemoratius del Tricentenari

El director de la revista Sàpiens, Jordi Creus, protagonitza la xerrada


Una conferència sobre la Guerra de Successió obre els actes commemoratius del Tricentenari

Més d’un centenar de persones van omplir ahir La Patronal per assistir a la primera conferència que el Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès (GIHSQ) ha preparat en el marc dels actes del Tricentenari. El director de la revista Sàpiens, Jordi Creus, va centrar el seu discurs en la Guerra de Successió i en la figura del general Moragues, així com en el setge de les tropes borbòniques de Felip V durant aquesta guerra.
La tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora de Cultura, Mercè Vallès, va ser l’encarregada d’inaugurar aquest cicle de conferències, tot agraïnt el GHISQ la seva organització: “Aquest acte serveix per mantenir viva la història i, en aquesta ocasió, no només la del nostre municipi, sinó la del país, Catalunya. També vull agrair la presència del director general del Grup Cultura03 Sàpiens publicadors, Jordi Creus, no només per la conferència d’avui sinó per la gran tasca de divulgació que fa el seu grup editorial a través d’aquest mitjà de comunicació.”
Les conferències s’emmarquen en els actes de la Fira d’Entitats. La propera sessió tindrà lloc el dia 1 d’abril i anirà a càrrec del director del Museu d’Història de Catalunya, Agustí Alcoberro. Serà a les 20h a La Patronal.