Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament inicia un procés participatiu per millorar els equipaments esportius del municipi

El projecte permetrà generar una visió global de les necessitats futures que donin resposta a la ciutadania


L’Ajuntament inicia un procés participatiu per millorar els equipaments esportius del municipi

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat un procés participatiu per millorar les instal·lacions i equipaments esportius del municipi, amb la visió i opinió de la ciutadania com a eix vertebrador del projecte. Es tracta d’un nou repte que permetrà, mitjançant la participació implicar tots els agents que intervenen en l’esport local. Així, tant des del punt de vista de les instal·lacions i equipaments com des de la vessant d’activitats i accions que entenen l’esport com un actiu de qualitat, salut o civisme, aquest procés ha de concretar el sistema esportiu futur del municipi, tant des del punt de vista de la viabilitat econòmica, com des de la perspectiva social o esportiva.
En aquest sentit, cal remarcar que es treballarà per crear un Pla Estratègic de l’Esport, com a instrument per identificar els reptes i els projectes estratègics que caldrà implantar per millorar i aconseguir un sistema esportiu de qualitat que s’adapti a les necessitats i expectatives de la ciutadania de Sant Quirze del Vallès.
El procés, sota el hashtag #SOMesportSQV, s’inicia el proper dia 31 de març amb la primera de les accions de participació. El celler de Can Barra acollirà la presentació del projecte a entitats del municipi i ciutadania en general. Si voleu participar-hi per dir la vostra, ajudar a l’anàlisi de l’esport al poble, dir la vostra i formar part d’aquesta iniciativa, només cal qui hi assistiu.
Trobareu més informació detallada i l’evolució del Pla a: www.santquirzevalles.cat/participa

Per a qualsevol consulta o aportació, podeu enviar un correu electrònic a: somesport@santquirzevalles.cat