Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Entitats esportives i ciutadania participen en la primera sessió per millorar els equipaments esportius

La iniciativa s’emmarca en un projecte que definirà un Pla Estratègic de l’Esport


Entitats esportives i ciutadania participen en la primera sessió per millorar els equipaments esportius

El celler de Can Barra va acollir ahir la primera sessió de treball amb entitats esportives i ciutadania en general, per tal de recollir una primera visió sobre les instal·lacions i els equipaments esportius. La jornada, liderada per l’empresa Atlas Sport, s’emmarca en un projecte que permetrà generar una visió global de les necessitats futures que donin resposta a la ciutadania, mitjançant la implicació de tots els agents que intervenen en l’esport local.
En aquest sentit, i sota el lema SOMesportSQV, ahir els participants van poder prioritzar les necessitats a treballar, i van donar la seva opinió sobre la situació actual de les instal·lacions. L’empresa dinamitzadora recollirà ara les dades i farà un anàlisi exhaustiu a partir del qual treballar. Segons que va manifestar ahir l’alcaldessa, Montserrat Mundi, que va presidir l’acte, “es tracta d’una manera participativa d’abordar una remodelació que afecta tota la població i que, per tant, ha de comptar amb tots els inputs de la ciutadania. Pensem que iniciem un procés que ha de donar els seus fruïts responent a un esport com a actiu de qualitat, salut o civisme, que es concreti en un sistema esportiu de futur del municipi, tant des del punt de vista de la viabilitat econòmica, com des de la perspectiva social o esportiva”.
Entre les aportacions d’ahir, cal remarcar que la majoria de demandes es van centrar en les instal·lacions i els principals dèficits existents. El proper 7 d’abril es presentaran les conclusions de manera oficial en una nova sessió que tindrà lloc a les 19.30h al celler de Can Barra.