Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

La Festa Major d´enguany assoleix índex de participació històrics

Les diferents propostes ofertades han acollit públic de totes les edats, esdevenint així l´esdeveniment amb més èxit de tot l´any


La Festa Major d´enguany assoleix índex de participació històrics

La Festa Major de Sant Quirze del Vallès ha estat un èxit. Amb aquestes paraules l´alcaldessa, Montserrat Mundi, valorava ahir dilluns el desenvolupament de les jornades festives. Segons Mundi “la participació ciutadana ha estat molt alta en tots els actes programats, i especialment elevada en algunes apostes noves però també en altres tradicionals de sempre. Estem molt satisfets del funcionament de la festa, del civisme de la ciutadania en general i vull agrair especialment a tothom la seva participació”.

Així doncs, actes com l’actuació estelar del Mag Lari de divendres, les activitats infantils al parc de les Morisques, la cursa popular o la botifarrada de fi de festa han acollit un nombre de participants absolutament desbordant. Milers de persones van decidir-se a gaudir d’aquestes iniciatives que, segons el  primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda, “ens han sorprès positivament. Cada any la participació és molt bona, però creiem que aquest ha estat major que en darreres edicions. Ha estat una satisfacció poder arribar a tots els públics i compartir amb la ciutadania diferents moments culturals, musicals i tradicionals. Crec que aquesta festa ha consolidat, un any més, la identitat de poble de què podem pressumir”.

La recepció ciutadana donava dijous el tret de sortida a la Festa Major, amb l´exposició “Reverberatio”, de Tom Carr. L´àmplia assistència a l´acte ja feia intuir el que serien tres dies de multituds. Segons la regidora de Cultura, Àngels Ponsa “crec que any rera any hem anat percebent els gustos de la nostra ciutadania i hem anat adequant el programa a allò que en cada edició palpàvem que era més necessari. Hem sabut adaptar-nos a les necessitats existents i penso que l´èxit d´aquesta Festa ha estat la feina ben feta. Per això agraeixo a l´equip de Cultura i a totes les àrees de l´Ajuntament implicades el seu esforc i dedicació”.

El departament de Comunicació ha introduit en aquesta Festa Major, i com a novetat, el seguiment dels actes mitjancant les xarxes socials. Una proposta que ha resultat molt ben acceptada pels centenars de ciutadans i ciutadanes que, minut a minut, han seguit les activitats a Internet.

Les més de 5000 persones assistents ahir a la botifarrada popular posaven el segell d´or a la festa. Havaneres i rom cremat per a tothom no van faltar per precedir el tradicional Castell de focs.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès agraeix a totes les entitats participants la seva implicació i col·laboració en la Festa Major, doncs són les responsables del seu èxit.