Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Ajuntament organitza sessions per informar el jovent entorn la recerca de feina

Els serveis de Joventut i Ocupació treballen conjuntament la iniciativa


L’Ajuntament organitza sessions per informar el jovent entorn la recerca de feina

Des del Servei de Joventut i el Servei a l'Ocupació de l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès s'han organitzat diverses propostes per facilitar, informar i formar el jovent del municipi a l'hora de la recerca de feina.

 
La primera proposta serà una sessió informativa on es donaran consells, pautes, i referències sobre com fer un currículum, les competències personals o les cartes de presentació.
 
En la sessió informativa també es presentarà el Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament i els serveis que ofereix, especialment la gestió d'ofertes de treball que fan a través de la xarxa Xaloc. En aquest marc, s’informarà els assistents sobre el seu funcionament i com han de fer-ho per tal de poder consultar aquesta borsa i afegir-se a les ofertes que hi surten.
 
La primera sessió tindrà lloc el proper dimecres dia 9 d'abril a les 10h a l'altell del centre cívic Can Feliu i és oberta a tota la població jove (caldrà inscripció prèvia).
 
Les següents propostes seran les següents CÀPSULES FORMATIVES:
 
* Xarxes Socials - Recerca de feina per internet: en aquest taller es donaran a conèixer les vies més efectives per a buscar feina per la xarxa i es millorarà el coneixement sobre els principals canals on-line existents per a poder optimitzar la recerca de feina, així com sobre el paper de les xarxes socials en la recerca.
 
* L'Entrevista: En aquest taller es coneixeran els diferents tipus d'entrevista que es poden trobar en un procés de selecció de personal i es veurà el tipus de preguntes que es poden fer durant una entrevista i algunes estratègies bàsiques per a contestar-les. Es revisaran les habilitats necessàries per poder transmetre amb la màxima efectivitat i persuasió el nostre valor afegit respecte a la resta de candidats i candidates
 
Per a més informació i inscripcions a la sessió informativa, adreceu-vos al Servei de Joventut:
 
 Centre Cívic Can Feliu (Eduard Toldrà s/n)
93 721 68 00 ext 5600
espaicanyajove@santquirzevalles.cat
Facebook: www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles