Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Els Amics de la Música de Sant Quirze s’incorporen al Voluntariat per la Llengua

Han signat un acord de col•laboració amb l’Oficina de Català


 Els Amics de la Música de Sant Quirze s’incorporen al Voluntariat per la Llengua

 Els Amics de la Música de Sant Quirze del Vallès i l’Oficina de Català han signat un acord de col•laboració en virtut del qual l’entitat fa un pas més per facilitar la integració lingüística i al poble de les persones nouvingudes. A partir d’aquest acord, les parelles lingüístiques que ho desitgin podran assistir gratuïtament a les audicions i a les altres activitats que organitza l’entitat. 

L’entitat adquireix el compromís de difondre entre els seus associats el programa Voluntariat per la llengua i d’informar-los dels cursos de català que organitza l’Oficina de Català.
Per la seva banda, l’Oficina de Català difondrà les activitats dels Amics de la Música entre els participants del programa Voluntariat per la Llengua, facilitarà el servei d’assessorament a l’entitat i permetrà la incorporació dels socis dels Amics de la Musica als cursos de català com a usuaris preferents.
Com a avançament d’aquest acord, alguns participants del programa del Voluntariat per la Llengua ja van assistir a l’audició de l’enregistrament del Concert de Cap d’Any 2013 que es va fer el mes de gener a la Patronal.