Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament adjudicarà el contracte de subministrament i instal·lació del Greenparc

L’espai comptarà amb maquinària sostenible per promoure la salut i la pràctica gratuïta d’esport


L’Ajuntament adjudicarà el contracte de subministrament i instal·lació del Greenparc

L’Ajuntament adjudicarà el contracte de subministrament i instal·lació del “Greenparc” ubicat al Parc de les Morisques en la propera Junta de Govern Local. El “Greenparc” és un espai esportiu amb aparells de gimnàs a l’aire lliure que tenen la capacitat de generar electricitat per al seu aproftiament. La finalitat d’aquest contracte és la de promoure la salut pública mitjançant l’exercici físic, fomentant així les relacions entre el veïnat i posant a la seva disposició aquesta modalitat de pràctica gratuïta i comunitària de gimnàstica, tot protegint el medi ambient en transformar l’energia cinètica produïda amb l’ús dels aparells de treball cardiovascular en energia neta, que s’aprofitarà per a la il·luminació d’aquest espai.
L’adjudicació de l’obra passarà per Junta de Govern Local el proper 8 d’abril. Les obres s’iniciaran a l’abril i es preveu que finalitzin a mitjan de juny.
Aquesta iniciativa respon a una subvenció per un import de 73.535,94€ de la Diputació de Barcelona, emmarcada dins el pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”. Es tracta d’una prova pilot que té com a objectiu fomentar un municipi verd, sostenible i que promou els valors de l’esport i la salut. Així, la pràctica d’esport en aquest espai estarà vinculada a la generació d’electricitat. En aquest sentit, l’objectiu és que esdevingui un tipus de gimnàs més ecològic, on per exemple, poder carregar el mòbil, generar llum en un espai comunitari, etc. Una forma de promoure un planeta sostenible amb habitants més saludables. I és que les màquines de gimnàs a l’aire lliure configuren àrees socials on es barregen persones de totes les edats.