Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Sant Quirze del Vallès ha iniciat el curs escolar amb total normalitat i amb un nombre d´alumnat superior al del curs anterior

El curs escolar ha començat amb total normalitat a Sant Quirze del Vallès. En aquesta ocasió, ho ha fet amb 120 alumnes més respecte del curs anterior a educació infantil i primària. Això suposa un increment del 6,1%, passant de 1.972 alumnes a 2.092. En el cas de secundària i batxillerat, l’augment ha estat de 38 alumnes, passant de 655 a 693, la qual cosa representa un 5,8% més d’alumnes.


Sant Quirze del Vallès ha iniciat el curs escolar amb total normalitat i amb un nombre d´alumnat superior al del curs anterior

Les escoles municipals han cobert tota la seva oferta educativa, tant l’escola bressol municipal com l´escola municipal de música. El centre de formació d´adults l´Olivera ha incrementat la seva matriculació: de 372 alumnes ha passat a tenir-ne 509 per aquest nou curs, un 36,8% més.
Aquest augment d´alumnat s´ha pogut absorvir amb la contractació de nou professorat i més disponibilitat d´espai gràcies al canvi de la seva ubicació als locals de l’edifici de Can Tusset.
Segons que ha manifestat el primer tinent d´Alcaldia i regidor d´Educació, Antoni Rebolleda “estem satisfets del funcionament dels centres escolars en aquesta primera jornada i també de les millores que hem dut a terme durant els mesos de juliol i agost i que han permès una entrada en funcionament a ple rendiment. En les properes setmanes, però, encara hi hauran més intervencions de projectes FEOSL per millorar les nostres escoles, que ja tenen un gran nivell de qualitat”.
En la mateixa línia, l´alcaldessa, Montserrat Mundi, ha valorat molt positivament l´inici de curs, i també l´increment d´alumnat “doncs el teixit educatiu del municipi és una de les principals plataformes participatives i de relació al municipi. La formació és la base per generar noves oportunitats, i el gran nivell de formació i de qualitat que té l´ensenyament públic a Sant Quirze ens ajuda a tenir una població més ben preparada per afrontar el futur”.