Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Ultimes setmanes per participar al Concurs de Contes Solidaris de l'Ateneu del Món

Poden participar al concurs infants a partir de 10 anys, joves de 13 a 16 i adults


Ultimes setmanes per participar al Concurs de Contes Solidaris de l'Ateneu del Món

  El proper 30 d'abril clou el termini per la presentació d'originals per participar al cinquè concurs de contes solidaris de l'Ateneu del Món. L'objectiu de la convocatòria és fomentar i promoure la creació literària a l'entorn de la solidaritat. S'han establert tres categories en la modalitat de contes solidaris, una per a participants de 10 a 12 anys, una altra per a participants de 13 a 16 anys i una tercera categoria per a adults.

Característiques
Els contes hauran de tenir un màxim de 2 fulls, hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana o castellana.
Pel que fa als microrelats, hauran de tenir una extensió màxima de 120 paraules.
Els originals, tal com estableixen les bases que podeu consultar al final d'aquesta notícia, s'hauran de presentar a la biblioteca municipal abans del dimecres 30 d'abril.
Premis
Hi haurà diversos premis, un per cada categoria, consistent en un val de 90 euros per la compra de llibres o material d'escriptori a la papereria DINA 4 de Sant Quirze del Vallès.
Pel que fa als microrelats, hi haurà un únic premi consistent en un val de 50 € per a la compra de llibres o material escolar o d'escriptori a la papereria DINA 4 de Sant Quirze del Vallès.
Els premiats es donaran a conèixer i es llegiran el dia 18 de maig de 2014 dins del Primer Festival de Contes de Sant Quirze organitzat per Rialles Sant Quirze que es celebrarà a la masia de Can Barra.
El lliurament dels premis es farà dins de la Festa del Comerç Just, el dia 25 de maig de 2014, a les 12 hores, al parc de les Morisques.
Podeu veure les bases completes aquí: Bases Concurs Contes Solidaris.