Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot a punt per a la XXIIena edició de l'Aplec del Mussol

La nova edició de l'aplec tindrà lloc els dies 26 i 27 d'abril


Tot a punt per a la XXIIena edició de l'Aplec del Mussol

Sant Quirze del Vallès celebrarà els dies 26 i 27 d’abril la XXIIena edició de l’Aplec del Mussol. Aquesta nostrada festa, tan estimada pels santquirzencs i les santquirzenques, començarà, com és tradició, amb l’acte de lliurament dels premis “Mussol de l’Any” i “Mussol de Sant Quirze”, que se celebrarà dissabte 26 d’abril, a les 20:00 hores, a la sala històrica de la Patronal. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès reconeixerà amb el Premi Mussol de Sant Quirze l’Institut Sant Quirze per la gran tasca educativa que realitza des de fa 20 anys i que ha permès aconseguir diversos reconeixements en els certàmens en què els seu alumnat participa.  Per la seva banda, l’Ateneu de Sant Quirze farà pública la llista de premiats després de Setmana Santa.

Fira d’artesans

Diumenge, dia 27 d’abril, la rambla de Lluís Companys acollirà la tradicional fira d’artesans, els quals exposaran les seves obres centrades en la figura del mussol.  Paral•lelament, es durà a terme un concurs de dibuix infantil en què els nens i les nenes hauran de dibuixar un mussol o alguna cosa relacionada amb l’Aplec. El concurs compta amb el patrocini de la Pastisseria Mix i l’Agrupació Rialles de Sant Quirze. En el marc d’aquesta festa, les pastisseries del municipi també elaboraran dolços típics relacionats amb els mussols, com “els mussolets”, una galeta amb la forma de l’animal més popular del poble.

Ciutat Mussola 2014


Com és habitual des de fa algunes edicions, a l’Aplec hi haurà un municipi convidat, que se l’anomena “Ciutat Mussola”. En aquest cas serà Sant Cugat del Vallès.