Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Sant Quirze del Vallès acollirà la Fira d'Entitats al Parc de les Morisques

Una cinquantena d'entitats participaran en aquesta Festa de la vida social del poble


Sant Quirze del Vallès acollirà la Fira d'Entitats al Parc de les Morisques

Sant Quirze del Vallès acollirà els dies 26 i 27 d’abril la Fira d’Entitats, acte que pretén ser la gran festa de l’associacionisme i la participació del municipi. Una cinquantena d’entitats participaran enguany a la Fira, que comptarà a més a més amb un programa d’activitats atractiu per a la ciutadania. Segons paraules de l’alcaldessa, Montserrat Mundi, “Sant Quirze del Vallès ha assolit un elevadíssim grau de convivència i cohesió gràcies a l’existència de les entitats. A pocs llocs com a Sant Quirze, aquests col•lectius han exercit tant i tan bé la funció d’aglutinar la ciutadania i de crear espais de convivència ajudant a fer un Sant Quirze més vital i de més qualitat com a poble. La Fira d’Entitats serà un gran aparador de les entitats de Sant Quirze, que donaran a conèixer al públic la seva gran tasca amb parades informatives, tallers, activitats i espectacles. La Fira d’Entitats serà la gran festa de Sant Quirze”.


Horaris
La Fira d’Entitats se celebrarà al Parc de les Morisques i obrirà les seves portes a les 10:00 hores del dissabte 26 d’abril. Les entitats participants disposaran de parades informatives fins les 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores el dissabte. Diumenge, l’horari de la Fira serà de 10:00 a 14:00 hores. Tot i això, la programació d’activitats de dissabte s’allargarà fins la una de la matinada.


Activitats 
La Fira d’entitats comptarà amb una programació d’actes i activitats per a tots els públics. Durant la fira se celebraran tornejos i exhibicions esportives, les carpes acolliran tallers relacionats amb les entitats organitzadores, una gimcana de les AMPAS del poble, un espectacle infantil del grup santquirzenc “Roleguita i Boquerón, una mostra de teatre, una ballada de gegants de les colles de Sant Quirze i de Les Fonts, ball de diables, exhibició de cant de glosa, masterclass de cant coral, concerts de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i l’actuació musical de la formació del poble AlQuadrat, que posarà ritme la nit de dissabte, entre moltes altres activitats. Tot pensat perquè la ciutadania gaudeixi i participi en una gran festa de poble.


Podeu consultar programació i horaris al següent enllaç: Programa Fira Entitats SQV 2014