Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Canya Jove participa de nou en l’intercanvi amb alumnes holandesos que organitza l’INS Sant Quirze

En aquesta ocasió la trobada va comptar amb la participació de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze del Vallès


El Canya Jove participa de nou en l’intercanvi amb alumnes holandesos que organitza l’INS Sant Quirze

 El passat 8 d'abril el servei de joventut Canya Jove va participar de nou en l’intercanvi que l’INS Sant Quirze organitza des de fa molts anys amb alumnes de la localitat Holandesa de Gröenlo, esdeveniment que es produeix dos cops a l’any als mesos d’octubre i abril, un grup d’alumnes de 1r de batxillerat es desplaça a Groenlo mentre que el grup de Holanda visita Sant Quirze.

Seguint en la línia de la proposta feta per la  regidora de Joventut Míriam Casaramona es va tornar a organitzar una activitat adreçada a l'alumnat que participa de l'intervanvi basada en promoció de la cultura tradicional catalana en la que aquest cop varen participar la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze del Vallès i la colla castellera “saballuts” de Sabadell amb tallers demostratius en els que van participar de forma activa tots els i les joves i també alguns dels professors acompanyants.
La proposta també va servir per a que els alumnes de Sant Quirze posessin en pràctica el seu nivell d'anglès, ja que les traduccions de les presentacions i les explicacions dels tallers les havien de fer els propis joves.
La jornada es va dur a terme a Can Barra, en finalitzar es va fer una foto de grup amb els gegants de Sant Quirze de fons. L'activitat va ser molt ben acollida per part de tots els joves i per part del professorat acompanyant.