Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

SQV: la nova aplicació mòbil de Sant Quirze del Vallès

La ciutadania ja es pot descarregar aquesta aplicació tant en versió IOS com en Android


SQV: la nova aplicació mòbil de Sant Quirze del Vallès

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha publicat una aplicació mòbil amb tots els serveis i la informació útil i d'actualitat del municipi. Aquesta està ja disponible tant per android com per IOS i conté tota la informació d'actualitat i utilitat de Sant Quirze del Vallès.

L'Ajuntament vol donar així resposta a la realitat de la comunicació actual, on els serveis mòbils són el present i una tendència creixent a nivell mundial.
Així, i en una sola aplicació, la ciutadania de Sant Quirze pot trobar les notícies, l'agenda o l'accés a les xarxes socials twitter, facebook o instagram amb els continguts vinculats a Sant Quirze del Vallès. També es pot escoltar Ràdio Sant Quirze, visualitzar vídeos de Sant Quirze Tv, consultar els exemplars dels Informems, o avisos push up en cas d'emergències.
Alhora, l'aplicació conté també informació de gran utilitat del municipi i de manera actualitzada, com ara les ofertes de treball disponibles a Sant Quirze, tots els comerços, empreses, entitats, equipaments i serveis municipals així com les ofertes d'habitatge o ofertes vip vigents en el moment.
Alhora, l'aplicació també posa a la disposició dels usuaris i usuàries una bústia ciutadana per fer arribar a l'Ajuntament tot tipus de suggeriments, consultes o aportacions, també via mòbil.
L'aplicació SQV està disponible de manera gratuïta tant al Google Play Store com a l'Apple Store.

Podeu accedir als enllaços per descarregar-vos-la aquí: 

SQV a Google Play Store