Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

La Policia Local de Sant Quirze rep reconeixements per la seva col•laboració amb els Mossos d'Esquadra

Els reconeixements es va realitzar en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres


La Policia Local de Sant Quirze rep reconeixements per la seva col•laboració amb els Mossos d'Esquadra

 La Policia Local de Sant Quirze ha rebut aquest mes d'abril dos reconeixements en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres, una diada que commemora el caràcter històric de la Policia de la Generalitat amb diversos actes arreu del territori.

El 2 d'abril va celebrar-se a l'Auditori de Sant Cugat l'acte central de la Regió Policial Metropolitana Nord a la que pertany Sant Quirze del Vallès. La jornada va estar presidida pel conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i  va comptar amb la presència de representants dels cossos policials i dels consistoris dels municipis que integren aquesta zona. La representació santquirzenca va estar encapçalada per l'Alcaldessa, Montserrat Mundi, el tinent d'Alcalde de Seguretat Ciutadana, Jaume Cols, i l'Inspector de la Policia Local de Sant Quirze del Vallès, Juan Antonio González, qui va rebre un agraïment i reconeixement en nom de tot el cos de la policia santquirzenca, per la seva tasca de col•laboració amb els Mossos d'Esquadra al llarg de l'any 2013.
L'Àrea Bàsica Policial de Sabadell (ABP) va celebrar també el passat divendres 11 d'abril el Dia de les Esquadres en un acte a la Fira Gran Via de Sabadell. El sergent de la Policia santquirzenca, Andreu Tàpia, va rebre en el decurs de l'acte un diploma pel seu treball i col•laboració amb el cos dels Mossos d'Esquadra.
Sant Quirze del Vallès compta des del mes de febrer amb patrulles mixtes d'agents de la Policia Local i Mossos d'Esquadra, una iniciativa que fomenta la col•laboració entre els dos cossos per millorar la seguretat ciutadana de proximitat al municipi.