Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Fira d’Entitats, l’Aplec del Mussol i el dia de la Dansa protagonitzaran un cap de setmana intens a Sant Quirze del Vallès

La iniciativa es realitzarà al parc de les Morisques i comptarà amb la participació d'una cinquantena d'entitats


La  Fira d’Entitats, l’Aplec del Mussol i el dia de la Dansa protagonitzaran un cap de setmana intens a Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze del Vallès viurà un intens cap de setmana el 26 i 27 d’abril  amb la celebració de la  Fira d’Entitats, un acte vol ser la gran festa de l’associacionisme i la participació del municipi. Simultàniament, Sant Quirze acollirà també una nova edició de l’Aplec del Mussol i del Dia de la Dansa. 

Una cinquantena d’entitats participaran enguany a la Fira, que comptarà a més a més amb un programa d’activitats atractiu per a la ciutadania. Segons paraules de l’alcaldessa, Montserrat Mundi, “Sant Quirze del Vallès ha assolit un elevadíssim grau de convivència i cohesió gràcies a l’existència de les entitats. A pocs llocs com a Sant Quirze, aquests col•lectius han exercit tant i tan bé la funció d’aglutinar la ciutadania i de crear espais de convivència ajudant a fer un Sant Quirze més vital i de més qualitat com a poble. La Fira d’Entitats serà un gran aparador de les entitats de Sant Quirze, que donaran a conèixer al públic la seva gran tasca amb parades informatives, tallers, activitats i espectacles. La Fira d’Entitats serà la gran festa de Sant Quirze”.
La Fira d’Entitats se celebrarà al Parc de les Morisques i obrirà les seves portes a les 10:00 hores del dissabte 26 d’abril. Les entitats participants disposaran de parades informatives fins les 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores el dissabte. Tot i això, la programació d’activitats de dissabte s’allargarà fins la una de la matinada. Diumenge, l’horari de la Fira serà de 10:00 a 14:00 hores. Al parc hi haurà servei de bar i lavabos.
Dissabte
El dissabte, la Fira d’entitats acollirà un concert de música evangèlica, exhibicions esportives (rugby, futbol, bàsquet i tennis taula), una gimcana felina, tallers de manualitats per als infants, un taller de roses de paper, un taller de cal•ligrafia àrab, una ballada de Gegants de les colles de Sant Quirze i de Les Fonts, un concurs d’escriptura ràpida, una exhibició solidària d’Scalextrik, una mostra de cant de glosa, una masterclass de cant coral, audicions musicals, la projecció de la pel·lícula “Son bojos aquests catalans!?” a la Patronal, una demostració del grup de teatre de galliners i les actuacions de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música, del grup d’animació infantil Roleguita i Boquerón. El punt i final a la jornada de dissabte el posarà el concert del popular grup santquirzenc de rumba i fusió AlQuadrat.
Diumenge 
La programació de diumenge estarà centrada en la celebració del Dia Internacional del Dia de la Dansa, en què participaran el Gimnàs Montserrat Creus, l’Espai de Dansa Sant Quirze, Gravity, Fusion Style i les AMPAS de l’Onze de Setembre i del Taula Rodona duran a terme un taller de Bollywood i un altre de Country, respectivament. Diumenge també hi haurà un concert de l’alumnat de l’Escola de Música i la lectura del manifest a favor del Dret a Decidir a càrrec de Sant Quirze per la Independència.
Xarxes Socials
La ciutadania podrà participar i informar-se sobre la Fira d’Entitats a través del hashtag #FiraSQV a Facebook, Twitter i Instagram. A més a més, durant la fira, els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran descarregar-se a l’estand de l’Ajuntament la nova App SQV, eina que des del telèfon mòbil aglutina actualitat, equipaments, comerços, serveis i interacció amb la ciutadania de Sant Quirze del Vallès.

Podeu consultar programació i horaris aal següent enllaç: