Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ballet, jazz, hip-hop, Bollywood i country per celebrar el dia de la Dansa

Escoles de dansa local i AMPAS oferiran diverses actuacions al parc de les Morisques


 Ballet, jazz, hip-hop, Bollywood i country per celebrar el dia de la Dansa

 La Unesco va establir el 29 d'abril com a Dia Internacional de la Dansa l'any 1982. A Sant Quirze fa anys que durant el mes d'abril es dedica un dia a aquesta disciplina artística i enguany serà aquest diumenge 27 d'abril. El dia de la Dansa enguany oferirà, a partir de les 10 del matí i al parc de les Morisques, diverses actuacions de diferents disciplines amb la participació activa de les escoles locals Gimnàs Montserrat Creus i Espai de Dansa. La jornada també comptarà amb una exhibició del grup Gravity de Sant Quirze, una formació que fusiona jazz i hip hop, i Fusion Style. 

També les AMPAS de l’Onze de Setembre i del Taula Rodona duran a terme un taller de Bollywood i un altre de Country, respectivament.
Les actuacions es realitzaran a l'escenari del parc de les Morisques a partir de les 10 del matí i a les 12 del migdia, està previst que la regidora de Cultura i tinent d'Alcaldia de Serveis Personals, Mercè Vallès, faci la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa. Les exhibicions acabaran a quarts d’una del migdia.