Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Ajuntament destina 93.500 euros per als centres educatius de Sant Quirze

Els centres podran destinar aquesta aportació per adquirir materials pedagògics, instruments musicals i desenvolupar projectes d'informàtica o d'impuls de les llengües estrangeres, entre d'altres


L'Ajuntament destina 93.500 euros per als centres educatius de Sant Quirze

 La Junta de Govern Local celebrada el passat 25 de març va aprovar el conveni per a la concessió de subvencions als centres educatius d'educació infantil i sencundària de Sant Quirze obligatòria per l'exercici 2014.

Els sis centres d'educació infantil i primària i l'Institut rebran un total de 93.500 euros per realitzar diversos projectes educatius que no poden fer amb mitjans propis. Ahir, els directors i directores dels diferents centres educatius van ser rebuts per l'alcaldessa, Montserrat Mundi i per la regidora d'Educació i tinent d'Alcalde de Serveis Personals, Mercè Vallès, per realitzar la signatura del conveni. 
Segons ha manisfestat l'Alcaldessa, "l'educació és una prioritat i cal que des de les administracions es treballi per estar al costat de les escoles, ja sigui amb recursos humans o, com en aquest cas, econòmics". Per la seva banda, la Regidora d'Educació, Mercè Vallès, ha destacat la bona entesa i sintonia amb totes les escoles, fet que es demostra, una vegada més, amb la signatura d'aquest conveni que, en definitiva mostra l'aposta per seguir mantenint una educació de qualitat a Sant Quirze del Vallès".
Els centres podran destinar aquesta aportació per adquirir materials pedagògics, instruments musicals i desenvolupar projectes d'informàtica. També podran dedicar-los a les biblioteques de mestres i alumnes, activitats i projectes a l'àmbit de l'educació especial, tallers didàctis i pedagògics, a l'impuls de les llengües o dotacions audiovisuals.