Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos humans

L'Ajuntament presenta el Pla de formació del personal municipal

Per primera vegada el Pla està homologat per la Diputació.


L'Ajuntament presenta el Pla de formació del personal municipal

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha presentat el Pla de Formació del personal municipal  per a 2010. El projecte consta de 32 accions formatives adreçades a diferents col·lectius de treballadors i treballadores municipals. Aquestes accions formatives cobreixen les àrees de coneixement de Salut laboral, Ofimàtica, aspectes jurídics, i d’altres sobre el perfeccionament del treball administratiu i tècnic.

Segons que ha manifestat la regidora de Serveis Generals, Sílvia Peralta, “aquest  pla que presentem ens permetrà millorar en l’àmbit de la formació, una aposta que es reflectirà en la qualitat del servei a la ciutadania que prestem. En els propers anys continuarem treballant en aquesta línia, per tal d’assolir objectius corporatius i introduir nous sistemes i metodologies formatives”.

Segons el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda “la participació de tot el personal de l’Ajuntament ha estat definitiva en l’elaboració del Pla, doncs s’han tingut en compte les seves opinions i necessitats”.

Per la seva part, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insistit en la necessitat “d’actualitzar els coneixements del personal en relació als seus llocs de treball: estem, parlant de servidors públics, de treballadors i treballadores al servei de la ciutadania. I la formació continuada és imprescindible per millorar aquest servei”.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha elaborat el Pla de Formació en relació a les sol·licituds i les propostes que ha rebut el Servei de Recursos Humans. Una oferta emmarcada en els paràmetres que marca la Diputació de Barcelona que, per primera vegada, ha homologat el Pla de formació continuada.