Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

L'Ajuntament amplia el termini per pagar l'impost de circulació, sense recàrrec per als contribuents

Qui no hagi pogut pagar aquest dilluns, a causa de la incidència tècnica que va produir-se, podrà fer-ho fins al 13 de maig


L'Ajuntament amplia el termini per pagar l'impost de circulació, sense recàrrec per als contribuents

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha decidit ampliar fins al 13 de maig el termini de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica. Aquesta mesura s'ha pres per evitar perjudicis als contribuents, ja que una incidència tècnica va impedir pagar l'impost per via bancària entre el 2 i el 5 de maig, dia, aquest darrer, en què acabava el termini. Qui es veiés afectat per aquest problema, podrà abonar l'impost sense recàrrec per retard.


L'Ajuntament ja va habilitar aquest dilluns mesures extraordinàries per pal·liar els efectes d'aquesta incidència. Però atès que no es pot tenir la certesa absoluta que els afectats poguessin acollir-s'hi, s'ha decidit prorrogar una setmana més el termini de pagament.
 

Per fer-ho, hi haurà dos canals a disposició dels contribuents. Un és anar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, en el seu horari habitual: de dilluns a dijous, de 8.30 a 20 hores; i divendres, de 8.30 a 14 hores. Cal tenir present que dilluns vinent, 12 de maig, és festiu local i l'OAC és tancada. L'altre conducte és fer el pagament en línia, amb targeta de crèdit, en aquest enllaç.

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montse Mundi, ha manifestat que “demano disculpes pels inconvenients i molèsties que hagi causat aquesta incidència i espero que amb les mesures adoptades ningú en quedi perjudicat”. Mundi ha afegit que “tot i que l'error és nostre, com a reflexió voldria dir que l'experiència ens ha de servir a tots per no apurar els terminis fins al darrer dia”.