Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'Escola Municipal de Música Can Barra té places vacants per al curs 2014-2015

Serà possible inscriure-s'hi durant el període de matrícula, que comença el 20 de maig


L'Escola Municipal de Música Can Barra té places vacants per al curs 2014-2015

L'Escola Municipal de Música Can Barra té places vacants per al curs vinent, un cop tancat el període de preinscripció, a les quals serà possible inscriure's durant el termini de matrícula, entre el 20 i el 31 de maig. Un dels al·licients de l'oferta del centre per al curs 2014-2015 són els packs formatius, que combinen diferents assignatures o blocs de continguts, a un preu molt interessant i assequible.

L'Escola Municipal de Musica ofereix cursos a partir dels tres anys, amb un programa que va des de la sensibilització musical per a infants petits i la iniciació més bàsica, a la pràctica musical i coral per a totes les edats, inclosos els adults. Els programes d'aprenentatge d'instruments són tant individuals com en grups.

L'Ajuntament de Sant Quirze aplica descomptes en els tarifes del centre. Es determinen segons la renda de les famílies, la condició de família nombrosa o monoparental, per tenir un segon germà al centre i per alumnes amb discapacitats, i poden representar fins un màxim del 50% de la quota.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Mercè Vallès, explica que “l'Escola Municipal de Música és un projecte formatiu de qualitat. Està oberta a tot tipus de música i molt atenta a la diversitat d'interessos, necessitats i capacitats”. Vallès afegeix que “l'escola és un projecte a llarg termini, per assegurar la continuïtat de l'educació musical dels alumnes. Per això hi facilitem l'accès amb els descomptes en els preus”.

La matrícula es realitzarà del 20 al 31 de maig, de 17 a 21 hores, a la mateixa escola, situada en el recinte de la Masia Can Barra (Passeig Can Barra s/n). Les persones interessades poden informar-se per telèfon, trucant al 93 721 00 73; a la web del centre; i a la xarxa social Facebook.