Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La setena cursa memorial David Rovira espera 900 atletes diumenge vinent a Sant Quirze del Vallès

Hi haurà quatre proves, amb diferents distàncies per categories d'edat, i categoria per esportistes discapacitat en totes les curses


La setena cursa memorial David Rovira espera 900 atletes diumenge vinent a Sant Quirze del Vallès

791 atletes s'han inscrit fins avui a la setena edició de la Cursa Memorial David Rovira, que es disputarà aquest diumenge,11 de maig, a Sant Quirze del Vallès. Però l'organització espera arribar a la xifra de 900 participants. L'activitat, que és tan esportiva com solidària, començarà a les 9 del matí a l'entorn del poliesportiu municipal del carrer Priorat i consistirà en quatre curses diferenciades per l'edat dels participants i la distància a córrer.


La prova principal és la de 10 quilòmetres, reservada als adults, que començarà a les 9 i farà dues voltes al circuit urbà pels carrers de Sant Quirze. És una prova puntuable per a la Lliga Catalana d'atletisme popular. Simultàniament es correrà la prova de 5 quilòmetres, que consisteix en una única volta al circuit i que no té caràcter competitiu (es publicaran els temps, però per ordre alfabètic): vol oferir la possibilitat de participar als menys habituats a córrer.


A les 10.30 hores es donarà la sortida de la prova pels participants joves: un recorregut de 2.400 metres, reservat a les categories aleví, infantil i cadet. I finalment, a les 10.45 començarà la cursa pels més petits: 800 metres, que podran córrer les categories benjamí i prebenjamí. En totes quatre curses podran participar-hi atletes amb discapacitats, amb la seva pròpia classificació.


La Cursa Memorial David Rovira es convoca en record de David Rovira, un infant santquirzetenc que va morir el 17 de maig de 2007 en un accident en una sortida escolar a Budapest. La Cursa s'ha consolidat en el calendari atlètic i també entre els esdeveniments més populars que se celebren a Sant Quirze del Vallès.


Organitzen la Cursa l'Associació Corredors.cat i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Hi col·labora la Diputació de Barcelona i diferents entitats, empreses i comerços locals.


Més informació en aquest enllaç