Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament organitza el transport fins als col·legis electorals per a les persones amb mobilitat reduïda

És gratuït i pot sol·licitar-se fins al proper 15 de maig


L'Ajuntament organitza el transport fins als col·legis electorals per a les persones amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha organitzat per al proper 25 de maig el transport fins als col·legis electorals per a les persones amb mobilitat reduïda. El servei, que es presta amb la col·laboració de la Creu Roja, és adaptat i gratuït. I cal sol·licitar-lo fins a deu dies abans de les eleccions, és a dir, abans del 15 de maig.
 

Poden demanar el transport electoral fins al col·legi electoral, els electors i electores censats i domiciliats a Sant Quirze del Vallès, que justifiquin una mobilitat reduïda o una discapacitat física. El servei s'ha de demanar presencialment a les oficines d'atenció ciutadana i pot fer-ho una persona en representació del sol·licitant.
 

La documentació que cal aportar és la següent:
 

-Formulari de sol·licitud (es pot descarregar del web municipal)
-Justificant o informe mèdic de la mobilitat reduïda o la discapacitat
-Fotocòpia del document d'identitat personal, tant del sol·licitant com de la persona que el representi
 

Cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (Plaça de la Vila 1), de dilluns a dijous, de 8.30 a 20 hores, i divendres, de 8.30 a 14 hores. O a l'Oficina de la Torre Júlia de les Fonts (carrer de Josep Mitats, 10), dimecres, de 17 a20 hores, i divendres, de 9 a 14 hores.
 

Recordem que aquest servei es presta exclusivament al terme municipal de Sant Quirze del Vallès. Resten exclosos els residents a les llars d'avis i residències, ja que els propis centres tramiten el transport.
 

Més informació i descàrrega de formularis aquí