Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Agenda d'activitats per a les dones durant el mes de maig a Sant Quirze

L'Ajuntament commemorarà el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones


Agenda d'activitats per a les dones durant el mes de maig a Sant Quirze

El Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha organitzat una activitat al llarg del mes de maig, al voltant de la commemoració, el dia 28, del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones. És una diada dedicada a reinvidicar els drets de les dones en l'àmbit de la salut i a denunciar les desigualtats de gènere encara existents.
Taller per millorar el benestar personal
L'activitat consistirà en un taller, sota el títol “L'amor a mi des de l'ètica de la cura”, que abordarà com el benestar es pot aconseguir deixant anar vells patrons de comportament i prenent una decisió alliberadora. Serà conduït per Carme Bóo Fernández de Castro, psicoterapeuta, i Montse Franco, consultora freelance en selecció de personal, avaluació, formació, desenvolupament professional i coaching.
El taller es farà els divendres 16, 23 i 30 de maig, de les 9.30 a les 12.30 hores, al Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones. Les inscripcions poden fer-se fins al 15 de maig al Servei d'Igualtat (avinguda del Vallès, 95-99). Les places són limitades.

D'altra banda, les entitats de dones de Sant Quirze organitzen altres activitats. Dones per Sant Quirze ha preparat un taller de manualitats i sessions de reiki. Les persones interessades poden informar-se al telèfon 609 15 41 91 o al correu donespersantquirze@gmail.com. El Racó de la Dona, de la seva banda, té actives set activitats al Centre Cívic Torre Julià: Bollywood, tai-xí, sevillanes, guitarra per a tothom, manualitats, reiki i ioga. Per informar-se'n, cal trucar al 617 55 76 53 o al 636 581 394.
Finalment, el Cercle de Cultura ofereix tallers de labors, punt de creu, llenceria, puntes al coixí, patchwork, tul sargit, pintura i dibuix, restauració de mobles, tècniques de relaxació i autoconeixement, ganxet i mitja, confecció i arranjament de roba i confecció i bijuteria, a més de classes de pintura creativa i d'inspiració, mandales i meditació conscient. Per informar-se'n cal trucar al 667 55 10 22, llevat de l'activitat de tècniques de relaxió i autoconeixement (619 65 38 30).