Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Mohamed Hija i Marta Castroviejo s'imposen a la setena Cursa Memorial David Rovira, celebrada aquest diumenge a Sant Quirze

900 atletes han participat en una matinal atlètica tant esportiva com solidària


Mohamed Hija i Marta Castroviejo s'imposen a la setena Cursa Memorial David Rovira, celebrada aquest diumenge a Sant Quirze

Mohamed Hija i Marta Castroviejo, s'han imposat en categoria absoluta, masculina i femenina, en la setena Cursa Memorial David Rovira, que s'ha celebrat aquest diumenge a Sant Quirze del Vallès, amb la participació d'uns 900 atletes. Marta Castroviejo ha fet un temps de 43 minuts i 19 segons, mentre que Mohamend Hija, de l'equip Slop.cat, ha marcat un registre de 33 minuts i 22 segons, que s'ha quedat tan sols a sis segons del récord de les sis edicions anteriors.


En la prova masculina, han quedat en segon i tercer lloc Jordi Piqué Serra, de l'equip Corredors.cat, i Ibn Salah, del Pratenc Associació Atlètica, amb uns cronos de 35 minuts i 52 segons, i de 35 minuts i 55 segons, respectivament. En categoria femenina, ha quedat segona Jackeline Gómez, del Runners Sant AC, amb 43 minuts i 29 segons; i tercera, Mariona Soler, de Corredors.cat, amb 43 minuts i 49 segons. La  classificació completa, amb els 480 atletes participants, pot consultar-se clicant en aquest enllaç.


La prova de deu quilòmetres era la principal de la matinal atlètica organitzada a Sant Quirze del Vallès i puntuable per a la Lliga Catalana d'atletisme popular. Simultàniament s'ha corregut una prova de cinc quilòmetres, sense caràcter competitiu i que oferia la possibilitat de participar als menys habituats a córrer, atés el caràcter tan esportiu com solidari de la Cursa David Rovira. El temps dels 120 inscrits s'han publicat, a títol informatiu i per ordre de dorsal, clicant aquí.

A més, s'han disputat dues curses per als més petits: una de 2.400 metres, per a les categories aleví, infantil i cadet; i una de 800 metres, per a les categories benjamí i prebenjamí. Hi ha hagut també categoria d'esportistes discapacitats.


La Cursa Memorial David Rovira es convoca en record de David Rovira, un infant santquirzetenc que va morir el 17 de maig de 2007 en un accident en una sortida escolar a Budapest. La Cursa s'ha consolidat en el calendari atlètic i també entre els esdeveniments més populars que se celebren a Sant Quirze del Vallès. Organitzen la Cursa l'Associació Corredors.cat i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Hi col·labora la Diputació de Barcelona i diferents entitats, empreses i comerços locals.