Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest dissabte se celebra la 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze

Dissabte, a les 20:00 hores, els millors glosadors catalans cantaran a la Patronal


Aquest dissabte se celebra la 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze

Després de l'èxit de les edicions anteriors, aquest dissabte 17 de maig se celebra la tercera Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze, que enguany comptarà amb glosadors de renom: Titot, Mireia Mena, Ferriol Macip, Laia Pedrol, Ramon de Cervera i Sílvia Ampolla. Estaran acompanyats dels músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader. L’acte començarà amb una Mostra Juvenil de Cançó Improvisada, en la qual hi participaran alumnes de l'Institut de Sant Quirze i de l'Escola Sant Nicolau de Sabadell. Llavors, entraran en escena els glosadors abans esmentats. La Mostra es durà a terme a  la Sala Històrica de la Patronal a partir de les 20:00 hores.

Un cop acabat l'espectacle, hi haurà un sopar ofert per la Cooperativa de Consum Galliners, que tindrà sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la mostra i tothom qui s'animi a cantar. Qui vulgui gaudir d'aquest sopar, pot reservar tiquets enviant un correu a mostradeglosasantquirze@gmail.com.

La 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, Cor de Carxofa i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col•laboren també l'Associació Cultural Trinxera de Galliners, la Cooperativa de Consum Galliners, el CSA la Impremta i el Grup d'Investigació i  Història de Sant Quirze.