Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Aquest 16 de maig comença una nova edició de la campanya juvenil "Estic boníssim@ tal com sóc"

La iniciativa vol fomentar hàbits saludadables i prevenir els riscos associats a l'alimentació


Aquest 16 de maig comença una nova edició de la campanya juvenil "Estic boníssim@ tal com sóc"

El Servei de Joventut Canya Jove, de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, posa en marxa, entre el 16 i el 31 de maig, una nova edició de la campanya “Estic boníssim@ tal com sóc”. Des de fa cinc anys, aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar entre el jovent hàbits saludables i prevenir els riscos associats a l'alimentació.


Enguany es tornen a programar activitats d'èxit en edicions anteriors, com els tallers de cuina (que es duran a terme tant al Centre Cívic Can Feliu i a l'Institut Sant Quirze), els berenars saludables, el repartiment de fruita i les dinàmiques de grup.
 

Entre les novetats, hi ha una màster class de zumba i un taller per aprendre a jugar a tennis taula. També una activitat per aprendre a “lligar” en diferents idiomes, adreçada a treballar l'autoestima des d'un punt de vista obert i divertit.
 

La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, explica que “aquesta campanya està destinada a enfortir les capacitats i habilitats socials del jovent per adoptar hàbits de vida saludables, tot reforçant l'autoestima i trencant estereotips”.
 

La campanya “Estic Boníssim@ tal com sóc” compta amb la cololaboració del Tennis Taula de Sant Quirze i de les regidories de Salut i  de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament. També la dels comerços locals Cal fruiter, Fruites i verdures Laura, Vismac, Fruites i Verdures Paco, Ka la Sita, Bio copy's, Ecodiet i Coviran, que aporten la fruita que es reparteix durant la campanya.


Per a més informació sobre les activitats es pot consultar el programa (cliqueu aquí) o directament al Servei de Joventut Canya Jove (Masia Can Feliu).