Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'atur baixa novament a Sant Quirze durant el mes d'abril i és a punt de deixar les dues xifres

La desocupació se situa en un 10,39%


L'atur baixa novament a Sant Quirze durant el mes d'abril i és a punt de deixar les dues xifres

L'atur ha tornat a baixar novament a Sant Quirze del Vallès durant el mes d'abril de 2014. Les persones demandants d'ocupació han estat 1.070, un 1,31% menys. Desprès d'aquesta baixada, l'atur a Sant Quirze és a punt de deixar enrera les dues xifres, ja que queda en un 10,39%.

Segons les dades oficials dels serveis públics d'ocupació, el segment d'edat més afectat per l'atur és el de les persones més grans de 54 anys: en són 575. En la franja de 25 a 54 anys, els aturats i aturades són 446. Finalment, les persones sense feina de menys de 25 anys són 49.

Per sexes, Sant Quirze del Vallès té 469 homes i 601 dones en situació de desocupació. Per sectors, l'atur es concentra bàsicament als serveis, seguit per la indústria.

Les dades d'abril tornen a confirmar que els nivells d'atur de Sant Quirze són visiblement menys dolents que altres municipis de la comarca del Vallès Occidental. Malgrat això, fonts municipals recorden que, tot i tenir dades més positives, els aturats a Sant Quirze encara superen el miler. Per això, tot i l'evolució positiva de l'índex d'atur al municipi, queda molta feina a fer per reactivar l'economia local i aconseguir uns resultats encara millors.

Pel que fa a la comarca, aquest mes d'abril el Vallès Occidental ha registrat 80.863 aturats, un 0,69% menys que el mes anterior. A la província de Barcelona, les persones sense feina van ser 455.817, un 1,26 menys. I a Catalunya, estaven inscrites en demanda de treball 611.822 persones, un 2% menys que el mes d'abans.