Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La biblioteca de Sant Quirze posa en marxa aquest 15 de maig una nova temporada del cicle de contes per a adults

El programa "Pati de contes" permet gaudir de la narrativa breu a la nit, a la fresca de la primavera i l'estiu


La biblioteca de Sant Quirze posa en marxa aquest 15 de maig una nova temporada del cicle de contes per a adults

La biblioteca de Sant Quirze del Vallès posa en marxa aquest dijous, 15 de maig, una nova temporada de “Pati de contes”, el cicle de contes per a adults. Les activitats tenen la característica afegida de fer-se a la nit i a la fresca primaveral i estiuenca del pati de la biblioteca (carrer Eduard Toldrà s/n), i de poder-les acompanyar de música i amb alguna degustació.

La temporada arrenca avui, a les 10 de la nit, amb una sessió dedicada a la narrativa breu de Julio Cortázar (1914-1984). A càrrec de Numancia Rojas, la sessió repassarà des de les “Historias de Cronopios y Famas”, obra surrealista publicada el 1962, als textos de “Un tal Lucas”, un recull humorístic d'opinions i reflexions personals de l'autor camuflades amb un alter ego.

La segona sessió tindrà lloc el 12 de juny, a la mateixa hora, i serà un espigolat de narracions de diversos autors: Quim Monzó, Jorge Bucay, Félix Calatayud, Alessandro Boffa, Pablo Pérez, Teresa Duran…, a càrrec de Misèria i Companyia

El Tricentenari també serà present en el cicle. El 18 de setembre s'ha programat una sessió amb el títol “Catalunya 1714-2014: Poemes i Cançons”: és un espectacle de música i recitació de versos. Resta pendent de confirmar el contingut de la sessió que es farà el 10 de juliol.

L'entrada és lliure.