Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

400 espectadors i bones crítiques en el primer Festival de Contes de Sant Quirze

La Masia Can Barra acull una matinal dominical dedicada monogràficament a aquest gènere literari


400 espectadors i bones crítiques en el primer Festival de Contes de Sant Quirze

La primera edició del nou Festival de Contes de Sant Quirze del Vallès s'ha saldat amb un excel·lent debut. 400 espectadors en una matinal dominical dedicada monogràficament al gènere, en tots els seus formats i vessants. I bones crítiques per la qualitat dels espectacles programats i de la resta d'activitats organitzades per conèixer el rerefons dels contes.

Els espais interiors i exteriors de la Masia Can Barra van registrar una elevada afluència al llarg de tot el matí, formada sobretot per famílies. I és que les activitats preparades per l'organització estaven pensades per a elles, tant en grups familiars, com per als infants, des d'un any d'edat, i per als adults sols.

Els assistents al Festival han pogut gaudir de contes llegits, de contes interpretats i de contes musicals. També han viscut l'experiència de ser titellaire, conèixer escenografies i atrezzo dels contes més famosos, o llegir contes propis davant del públic.
 
Organitzaven el Festival l'associació Rialles i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col·laboraven l'Escola Municipal de Música, la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze, la Colla Gegantera de Les Fonts, l'Ateneu del Món i el Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze. El Festival té el suport de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat.