Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze del Vallès reconeix aquest dimecres, en la Nit de l'Empresa, el teixit econòmic del municipi

El broker i esportista extrem Josef Ajram pronunciarà una conferència sobre la motivació i els nostres límits


Sant Quirze del Vallès reconeix aquest dimecres, en la Nit de l'Empresa, el teixit econòmic del municipi

La Nit de l'Empresa 2014 de Sant Quirze del Vallès serà novament aquest dimecres, 21 de maig, la gran cita anual de les empreses, comerços i emprenedors del municipi. Una cita que reconeixerà la tasca del teixit econòmic de Sant Quirze, tant del d'origen local com de les grans i mitjanes empreses que l'han triat per ubicar-hi la seva seu social o les seves instal·lacions productives.

La Nit de l'Empresa se celebrarà al celler de la Masia Can Barra (Passeig Can Barra s/n) a partir de les 19 hores. La Masia és la seu del Centre municipal de desenvolupament econòmic, un servei que precisament enguany compleix cinc anys de feina.

L'acte central de la Nit de l'Empresa serà una conferència d'un personatge mediàtic: Josef Ajram, broker, atleta i autor de diversos llibres sobre motivació personal i borsa. Ajram (Barcelona, 1978) manté un discurs sobre la disciplina personal, l'absència de límits, el risc i l'inconformisme, que relaciona la seva activitat professional amb la pràctica d'esports extrems, en els quals ha despuntat en algunes de les proves més dures del món.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Toni Rueda, ha subratllat que “volem tant retre un homenatge al treball d'empresaris i emprenedors, com encoratjar tothom a no defallir en moments difícils com els presents”. Rueda afegeix que “les dificultats són les que són, però només les superarem amb esforç i convicció; a més, és clar, fent les coses bé”.

L'acte té un aforament limitat. Per això, les persones que vulguin assistir s'han d'inscriure enviant un correu electrònic a l'adreça empresa@santquirzevalles.cat. L'assistència està subjecta a confirmació.