Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Sant Quirze obre una aula d'estudi amb horari nocturn i de cap setmana, durant la 'temporada' d'exàmens

Estarà activa entre el 20 de maig i el 19 de juny


Sant Quirze obre una aula d'estudi amb horari nocturn i de cap setmana, durant la 'temporada' d'exàmens

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès posa en marxa aquest dimarts, 20 de maig, una aula d'estudi, amb horari nocturn i de cap de setmana. L'aula proporciona un espai tranquil i confortable perquè el jovent de Sant Quirze pugui preparar la “temporada” d'exàmens finals.

El servei es prestarà, fins al 19 de juny, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal (carrer Eduard Toldrà s/n). L'horari serà de dilluns a dijous, de les 9 del vespre fins a la 1 de la matinada; i els dissabtes i els diumenges, de les 4 a les 8 de la tarda. L'aula està preparada amb taules d'estudi i disposa de connexió wifi per accedir a internet. L'espai i el seu ús està supervisat.

L'ús de l'aula d'estudi està adreçat a joves estudiants de Sant Quirze nascuts entre els anys 1985 i 1997.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament, Míriam Casaramona, explica que “la iniciativa de crear una sala d'estudi va sorgir durant l'elaboració del nou Pla Local de Joventut i respon a la demanda expressa de diversos col·lectius de joves del municipi”.

Casaramona afegeix que “volem oferir un espai alternatiu als ja existents que faciliti la tasca de preparar els exàmens, en determinades èpoques de l'any”.