Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Igualtat organitza una sortida al teatre a Barcelona per veure l'obra 'El zoo de vidre', de Tennesse Williams

Oberta la inscripció fins al 30 de maig


Igualtat organitza una sortida al teatre a Barcelona per veure l'obra 'El zoo de vidre', de Tennesse Williams

La regidoria d'Igualtat de l''Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza per al proper 18 de juny una sortida al teatre a Barcelona. L'obra elegida és “El zoo de vidre”, del dramaturg nord-americà Tennessee Williams, que es representa al Teatre Goya.

Les persones que vulguin assistir-hi s'han d'inscriure a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament o de Les Fonts. El preu de la sortida, que inclou la localitat i el transport, és de 23,71 euros. Les places estan limitades a 90 i l'activitat pot cancel·lar-se si no hi ha prou demanda.

L'espectacle comença a les 20.30 hores i se sortirà de Sant Quirze a les 17.45 hores des del carrer Església de Les Fonts; i a les 18 hores, des de la rotonda dels FFCC de Sant Quirze. En el moment d'inscriure's, cal indicar el punt de trobada escollit.

La producció de “El zoo de vidre” que es representa al Goya de Barcelona és dirigida per Josep Maria Pou i interpretada per Míriam Iscla, Dafnis Balduz, Meritxell Calvo i Peter Vives. L'obra va ser el primer èxit teatral de l'autor. Va ser escrita el 1994 i estrenada a Broadway un any després. Ha estat portada al cinema en diferents ocasions.

És una de les obres més autobiogràfiques de Williams. Tracta de l'abisme existent entre el món que es vol veure i la realitat, mitjançant el retrat d'una família del sud dels Estats Units durant els anys de la Gran Depressió, on una mare cerca un futur millor per als seus fills arrel de l'abandonament del marit.