Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La Nit de l'Empresa de Sant Quirze ret homenatge als sectors econòmics del municipi

L'Ajuntament aprofita per anunciar noves accions de millora als polígons industrials


La Nit de l'Empresa de Sant Quirze ret homenatge als sectors econòmics del municipi

La Nit de l'Empresa 2014 de Sant Quirze del Vallès ha omplert aquest vespre el celler de la Masia Can Barra amb més d'un centenar d'empresaris, tant d'origen local com responsables de les grans i mitjanes empreses que han escollit aquest municipi del Vallès Occidental per instal·lar-se. Ha estat un homenatge a la seva tasca i al paper decisiu que han de tenir en la recuperació econòmica i la creació d'ocupació, que l'Ajuntament de Sant Quirze ha aprofitat per anunciar noves accions de millora als polígons industrials del terme municipal.

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, ha recordat que ja s'han tirat endavant accions rellevants per millorar deficiències dels polígons i que “l'arribada de la fibra òptica, que és un factor de competitivitat de primera línia, ja està endegada desprès de molts esforços”. Mundi també ha destacat que, en el darrer any, “hem fet modificacions urbanístiques, reduint la superfície mínima per construir una nau, per tal de facilitar la implantació de petites i mitjanes empreses”.

Però encara queden mancances de neteja, seguretat i transport públic, com ha quedat palès en una recent enquesta elaborada per l'Ajuntament, i en la qual han participat 90 empreses. “I per solventar-les estem treballant de la mà amb les empreses”, ha indicat el regidor de Promoció Econòmica, Toni Rueda. El regidor ha avançat que “properament iniciarem una prova pilot amb bicicletes elèctriques per millor la mobilitat per dins dels polígons i l'accessibilitat des del transport públic”.

Rueda també ha subratllat la tasca de promoció que es fa des del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, que acollia la Nit de l'Empresa i que enguany compleix cinc anys.

Conferència del broker i atleta extrem Josef Ajram

El broker i atleta extrem Josef Ajram ha protagonitzat la part central dels actes, amb una conferència sobre la motivació i el seu mètode per aconseguir els objectius que hom es proposi. Ajram, que és un personatge molt mediàtic, autor de diversos llibres i conferenciant, ha parlat també de la importància de la comunicació i de les xarxes socials.

“Una empresa”, ha dit, “no ha d'estar a totes les xarxes, sinó a aquelles que pugui atendre correctament. Si no podem contestar totes les preguntes que ens arribin a través d'una xarxa, no hauríem d'estar-hi”.

I ha fet una picada d'ullet a Sant Quirze del Vallès: “M'ha agradat sentir explicar l'alcaldessa que l'Ajuntament ha creat una aplicació per dispositius mòbils. Les aplicacions són el present i el futur. Engegar l'ordinador ja ens fa mandra. Però és més, una aplicació permet oferir tot el que vols oferir, sense necessitat que els destinataris estiguin a totes les xarxes”.