Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

A les 14:00 hores, la participació a les Eleccions al Parlament Europeu a Sant Quirze del Vallès se situa al 25,76%

Als anteriors comicis europeus, celebrats el 2009, la participació se situava en un 18,32% en aquesta hora


A les 14:00 hores, la participació a les Eleccions al Parlament Europeu a Sant Quirze del Vallès se situa al 25,76%

A les dues del migdia, 3.714 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze del Vallès havien exercit el seu dret a vot en les eleccions al Parlament Europeu que s’estan celebrant al llarg del dia d’avui. Aquesta dada significa que la participació, de moment, es troba al 25,76%.  Als anteriors comicis europeus, celebrats el passat 2009, a aquesta hora hi havia una participació  d’un 18,32%. Per tant, la participació ha pujat 7 punts respecte les anteriors eleccions al Parlament Europeu. La jornada electoral, fins a aquesta hora, ha transcorregut amb total normalitat.
 

Recordem que avui diumenge, dia 25 de maig, 14.417 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze estan convocats a les urnes per tal d’escollir els seus representants al Parlament Europeu per al període 2014-2019. D'aquest total, 14.304 són ciutadans amb nacionalitat espanyola; i els altres 113, ciutadans d'altres estats membres de la Unió Europea que resideixen a Sant Quirze i que, d'acord amb la normativa d'aquests comicis, han demanat exercir aquí el vot, en comptes de fer-ho al seu país d'origen.
 
Les vint meses electorals s’han anat constituint a partir de les vuit del matí i a les nou s’han obert els locals electorals a la ciutadania perquè exerceixi el seu dret a vot.

Els 8 locals electorals de Sant Quirze són l’Escola el Turonet (secció 1), Escola Onze de Setembre (seccions 2 i 7), Centre Cívic Torre Julià
(secció 3, de les Fonts), Biblioteca Municipal, (secció 4), Escola Lola Anglada
(seccions 5 i 12), Casal d'Avis (seccions 6 i 11), la Patronal (secció 8 i 10) i el Local Social Municipal de la plaça del Molí (secció 9).


Els electors poden consultar quina és la seva taula electoral al següent enllaç: https://seu.santquirzevalles.cat/DetallContinguts/_Csc0skTygzMfqdSfJl_C0Favj90LHMOy.
La informació local de la jornada pot seguir-se al web www.santquirzevalles.cat i a les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Quirze, així com a través de Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM i a www.radiosanquirze.cat. Està previst donar a conèixer l’actualització de les dades de participació a les 18:00 hores. La participació total i els resultats de la jornada es publicaran un cop acabi l’escrutini, que podrà seguir-se en línia i en temps real a través de l'enllaç www.santquirzevalles.cat/escrutini.