Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

A les 18:00 hores, la participació als comicis europeus se situa al 37,53%

A les anteriors eleccions europees, celebrades el 2009, la participació se situava en un 26,60% en aquesta hora, gairebé 11 punts per sota que les d'enguany


A les 18:00 hores, la participació als comicis europeus se situa al 37,53%

A les sis de la tarda, 5.410 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze del Vallès havien exercit el seu dret a vot en les eleccions al Parlament Europeu que s’estan celebrant al llarg del dia d’avui. Aquesta dada significa que la participació, de moment, es troba al 37,53%.  Als anteriors comicis europeus, celebrats el passat 2009, a aquesta hora hi havia una participació del 26,60%. Per tant, en aquestes eleccions hi ha una participació de gairebé 11 punts per sobre en aquests moments.

A les dues del migdia, la participació es trobava al 25,76%, més de 7 punts per sobre que les eleccions europees celebrades el 2009, quan es va registrar el 18,32%.

D’altra banda, la jornada electoral, fins a aquesta hora, ha transcorregut amb total normalitat.

Recordem que avui diumenge, dia 25 de maig, 14.417 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze estan convocats a les urnes per tal d’escollir els seus representants al Parlament Europeu per al període 2014-2019. D'aquest total, 14.304 són ciutadans amb nacionalitat espanyola; i els altres 113, ciutadans d'altres estats membres de la Unió Europea que resideixen a Sant Quirze i que, d'acord amb la normativa d'aquests comicis, han demanat exercir aquí el vot, en comptes de fer-ho al seu país d'origen.
 
Les vint meses electorals s’han anat constituint a partir de les vuit del matí i a les nou s’han obert els locals electorals a la ciutadania perquè exerceixi el seu dret a vot.

Els 8 locals electorals de Sant Quirze són l’Escola el Turonet (secció 1), Escola Onze de Setembre (seccions 2 i 7), Centre Cívic Torre Julià (secció 3, de les Fonts), Biblioteca Municipal, (secció 4), Escola Lola Anglada (seccions 5 i 12), Casal d'Avis (seccions 6 i 11), la Patronal (secció 8 i 10) i el Local Social Municipal de la plaça del Molí (secció 9).
 

Els electors poden consultar quina és la seva taula electoral al següent enllaç: https://seu.santquirzevalles.cat/DetallContinguts/_Csc0skTygzMfqdSfJl_C0Favj90LHMOy.
La informació local de la jornada pot seguir-se al web www.santquirzevalles.cat i a les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Quirze, així com a través de Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM i a www.radiosanquirze.cat. La participació total i els resultats de la jornada es publicaran un cop acabi l’escrutini, que podrà seguir-se en línia i en temps real a través de l'enllaç www.santquirzevalles.cat/escrutini.