Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

L'ONG Cooperación y Ayuda dóna 1.260 euros per a ajudes de menjador per a infants de Sant Quirze

L'aportació es canalitzarà a través dels serveis de Benestar Social


L'ONG Cooperación y Ayuda dóna 1.260 euros per a ajudes de menjador per a infants de Sant Quirze

Cooperación y Ayuda, una ONG amb seu a Sabadell i Sant Quirze del Vallès, ha decidit destinar 1.260 € a ajudes de menjador per a infants del poble, a través de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Cooperación y Ayuda, està integrada i dirigida per membres residents a Sant Quirze del Vallès; d'aquí neix la idea de donar aquesta quantitat precisament al municipi. Aquesta ONG treballa sobretot en programes d'ajuda internacional al continent Africà, especialment a Ruanda, realitzant projectes que sempre tenen una relació directa amb els sectors més desafavorits, especialment amb la infància. També ha finançat projectes a països d'Amèrica Llatina, Àsia i Oceania, encara que les primeres experiències internacionals dels membres d'aquesta ONG es van desenvolupar a la zona balcànica de Bòsnia i Kosovo.

En aquests últims anys, Cooperación y Ayuda, està treballant en projectes de sensibilització, mitjançant campanyes i accions puntuals en diferents municipis, en aquest cas de Catalunya, ajudant a famílies en risc d'exclusió social. Sota aquests paràmetres, Cooperación y Ayuda ha decidit aportar una quantitat econòmica que ajudi a pal·liar el drama de famílies i nens que no poden optar a pagar de manera íntegra el preu del menjador escolar. La regidoria de Benestar Social gestionarà aquests diners entre les famílies més necessitades.

La regidora de Cooperació, Sílvia Peralta, ha valorat molt positivament el treball transversal entre solidaritat i benestar social i l'exemple que suposa aquesta ONG pel seu compromís amb Sant Quirze i les necessitats dels nostres infants.