Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Dissabte vinent, 31 de maig, el Mercat Ecològic del Vallès torna a Sant Quirze

S'hi podrà degustar una tapa bio i fer un taller sobre horts urbans


Dissabte vinent, 31 de maig, el Mercat Ecològic del Vallès torna a Sant Quirze

El Mercat Ecològic del Vallès recalarà novament a Sant Quirze del Vallès, dissabte vinent, 31 de maig. De 9 a 14 hores, a la Rambla Lluís Companys, una quinzena de productors oferiran al públic productes alimentaris ecològics i artesanals: fruites i hortalisses, pa, mel, melmelades, olis, vins, càrnics, làctics, plantes aromàtiques, espècies, condiments, elaborats, conserves…

Recordem que el Mercat Ecològic del Vallès és una oferta comercial que obre cada cap de setmana de forma rotatòria a Sant Quirze del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Rubí. A Sant Quirze del Vallès hi acostuma a arribar el primer cap de setmana del mes, però aquest maig coincidia amb un pont (poc propici per al comerç) i a més hi havia cinc dissabtes. Per això s’ha traslladat al dia 31.

Aquest dissabte, el Mercat ofereix com activitats complementàries un taller sobre els horts urbans i una degustació ecològica. El taller, de 12 a 13 hores, anirà a càrrec d’Ester Casanova i inclourà la presentació del llibre “Pagesos de ciutat”. I la degustació la prepararà Joan Sala, de l’establiment local Lossum Espai Gastronòmic: será una tapa bio, consistent en una coqueta de farina d’espelta ecològica amb hamburguesa vegetal i humus de cigró amb herbes aromàtiques i germinats. Se servirà, acompanyada d’un xarrup de Bionade, al preu de dos euros, a la parada de Bio Copy’s, enre les 11.30 i les 14 hores.

Retornant al seu calendari normal, el Mercat Ecològic del Vallès tornarà a Sant Quirze el primer dissabte del mes de juny, el dia 7, tot coincidint en aquest cas amb la catorzena edició de la Mostra Gastronòmica.
 

Més informació