Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Sant Quirze ofereix aquest estiu sis casals i unes colònies

Una opció de lleure estiuenc per a les famílies amb infants


Sant Quirze ofereix aquest estiu sis casals i unes colònies

Sant Quirze del Vallès té una oferta de sis casals d'estiu i unes colònies per als propers mesos. Es tracta d'activitats organitzades per la comunitat educativa local per donar a les famílies i els infants una opció de lleure durant les vacances escolars. Un lleure que permeti continuar aprenent, mentre es gaudeix del descans estival.

Cinc dels casals són organitzats per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de les escoles de Sant Quirze (El Turonet, Purificació Salas, Onze de Setembre, Taula Rodona, Pilarín Bayés i Lola Anglada). El sisè l'ha preparat l'escola municipal de música Can Barra. Són casals “temàtics”; és a dir, tenen un leitmotiv al voltant del qual es programen les diferents activitats. N'hi ha de musicals, en anglès, inspirats en el món dels contes… I entre les activitats n'hi ha d'esportives, teatrals, artístiques, de recreació històrica…

De la seva banda, l'empresa local Aula Lleure ofereix unes colònies a les Terres de l'Ebre per a nens i nenes d'entre 7 i 13 anys. Les còlonies duren cinc dies i ofereixen un programa d'esports d'aventura, amb base a l'alberg Assut, de Xerta (Baix Ebre). El torn que s'havia organitzat, del 7 a l'11 de juliol, ha exhaurit les places, però se n'ha obert un altre del 30 de juny al 4 de juliol.
 

Campus

English Summer Camp al Taula Rodona

“Capablanca”, al Lola Anglada

“La màquina del temps”, al Purificació Salas

“La gota amb botes”, al Turonet

 “Robin Hood, el musical”, a l’Escola Municipal de Música Can Barra

 “Holiday in New York”, a l’Onze de Setembre


Colònies

Viu un estiu d’aventura a les Terres de l’Ebre