Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

124 famílies han usat aquest curs els espais familiars de l'escola bressol municipal El Patufet

Les properes sessions seranel 10 i el 17 dejuny


124 famílies han usat aquest curs els espais familiars de l'escola bressol municipal El Patufet

124 famílies han estat usuàries, aquest curs 2013-2014, dels espais familiars, una de les propostes educatives de l'escola bressol municipal “El Patufet”, de Sant Quirze del Vallès. Aquests espais són sessions pensades per infants com els que assisteixen al centre i estan obertes tant als que ja en són alumnes com a la resta de famílies del municipi.

L'escola bressol municipal ofereix tres tipus d'espais familiars: l'espai de joc, l'espai nadó i l'espai entre pares i mares. De sessions d'espai nadó i d'espai de joc se'n programa una de cada al mes. L'espai entre pares i mares funciona a part, segons les inquietuds i les demandes de les famílies.

Les activitats també estan segmentades per edats. L'espai nadó està adreçat a infants fins a un any, i el seu contingut es basa en l'experimentació a través dels sentits. L'espai de joc està pensat per a infants que tinguin entre dotze mesos (sempre que caminin) i els tres anys: és una activitat en la qual participen tant els infants com les seves famílies i és un taller lúdic i educatiu en el qual es treballen tradicions, les estacions de l'any, la psicomotricitat, els sentits…

De la seva banda, l'espai entre pares i mares és un taller que tracta qüestions com els límits i les normes, o la música com a factor educatiu.

La propera sessió de l'espai nadó, dedicada a jocs de llum i color, es farà el proper 10 de juny, de les 15.15 a les 17 hores. És gratuïta, però com les places són limitades cal inscriure's prèviament. I la propera sessió de l'espai de joc, dedicada a l'arribada de l'estiu, serà el 17 de juny, també de les 15.15 a les 17 hores. També és gratuïta i cal inscriure's prèviament.

La inscripció pot fer-se fins al dia anterior a l'activitat, sempre que quedin places, trucant al telèfon 93 721 11 55 o per correu electrònic a elpatufet@santquirzevalles.cat