Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Sant Quirze treu a la venda un solar públic per fer-hi habitatge protegit de promoció privada

L'Ajuntament destinarà l'ingrés a fer inversions


Sant Quirze treu a la venda un solar públic per fer-hi habitatge protegit de promoció privada

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, a través de l'empresa municipal COMU, ha tret a la venda una parcel·la de titularitat pública, destinada a fer-hi habitatge protegit de promoció privada. El terreny està situat al Mas Duran, on ja existeixen altres promocions protegides, i el preu mínim de la licitació és de 1.290.188,90 euros.

La finca a la venda constitueix el sector Mas Duran IV i està ubicada al carrer Joan Oliver 1-3, cantonada amb el carrer de Frederica Montseny. Té una superfície útil de 2.579,51 metres quadrats i construïble de 3.339,82 metres quadrats. S'hi pot fer un edifici amb 36 habitatges i 24 places d'aparcament, a més dels espais comuns.

El lot inclou 12 places d'aparcament i 9 trasters ja construïts a la promoció Mas Duran III. Amb aquest aditament, en total són 2.807,64 metres quadrats de superfície útil i 3.590,77 metres quadrats de superfície construïble.

L'adjudicatari estarà obligat a construir la nova promoció d'acord amb les característiques, acabats, equipament i línia estètica dels altres edificis d'habitatge públic del Mas Duran, que són reputats arreu per la seva qualitat. A més, a l'hora de puntuar les ofertes, es primarà que la proporció d'habitatges de lloguer o de venda es decanti cap a la primera opció.

A més, el promotor haurà de respectar el sistema d'adjudicació d'habitatge protegit vigent a Sant Quirze del Vallès. En particular, caldrà que els llogaters o compradors finals compleixin un seguit de requisits, un dels més importants dels quals és que cal estar empadronat un mínim de tres anys al municipi.

Les promocions del Mas Duran estan situades en un entorn cèntric i privilegiat: al costat del Parc de les Moriques, ben comunicat, prop dels serveis i comerços... Que l'habitatge públic no estigui “amagat” a un racó del terme municipal és un factor atractiu per als promotors interessats en el projecte.

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès destinarà els diners que ingressi en aquesta operació a finançar inversions al municipi.