Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'escola municipal d'adults obre les inscripcions per al curs vinent

El centre ofereix fins a 380 places i cinc blocs formatius


L'escola municipal d'adults obre les inscripcions per al curs vinent

L’escola municipal d’adults L’Olivera, de Sant Quirze del Vallès, ha obert les inscripcions per al proper curs 2014-2015. Del 2 al 13 de juny podran matricular-se els actuals alumnes del centre que vulguin continuar l’any vinent. I entre el 16 i el 30 de juny es podrà formalitzar la preinscripció per als nous alumnes.

 
El proper curs, l’escola municipal d’adults oferirà fins a 380 places i cinc blocs d’ensenyaments: formació bàsica (formació instrumental, català, castellà, anglès i francès), preparació per a les proves de cicles formatius (grau mitjà i grau superior), tractament de la informació i la comunicació, tècniques i habilitats d’estudi i tallers i altres accions formatives.
 
Les classes s’ofereixen tan al nucli urbà de Sant Quirze com al nucli de Les Fonts.
 
Les persones que vulguin preinscriure’s poden fer-ho de dilluns a dijous, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i el divendres en horari matinal. El 19 de juny només hi haurà preinscripció al matí i els diez 23 i 24 no n’hi haurà. Cal aportar una foto de carnet i una fotocòpia del DNI. Les persones interessades en fer anglès, francès i informàtica hauran de concertar una entrevista per establir el nivell més adient.