Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’AMPA del ‘Pilarín Bayés’ guanya un dels premis de la Fapac pel projecte ‘Acampada’

L'escola de Les Fonts organitza des de fa tretze anys una activitat la nit de l'últim divendres del curs


L’AMPA del ‘Pilarín Bayés’ guanya un dels premis de la Fapac pel projecte ‘Acampada’

 L’AMPA de l’escola “Pilarín Bayés” ha guanyat el premi Fapac 2014 en la categoria “Tothom a l’AMPA”, que reconeix experiències que promoguin la participació de les famílies. El guardó ha estat concedit al projecte “Acampada”, que el centre de Les Fonts ha realitzat en els darrers tretze anys: consisteix a transformar el col•legi en un espai màgic per als infants, de forma que la nit de l’últim divendres de curs quedi en el record de tots els alumnes.

 
La Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya ha concedit els seus premis, en la seva segona edició. És una iniciativa per reconèixer les actuacions educatives i participatives de les associacions que en formen part, perquè sigui un incentiu a la seva activitat i també permetre l’intercanvi d’experiències.
 
En el projecte de l’AMPA del “Pilarín Bayés” hi col•laboren les famílies, els antics alumnes, el personal docent i no docent del centre, l’associació Els Fontins i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L’espai que creen a l’escola, el darrer divendres lectiu a la nit, és diferent cada any: un castell, un mar, un circ, uns dibuixos animats de moda… El centre es transforma amb decoració i activitats que transporten els infants a vivències molt especials i sorprenents.
 
Junt amb l’AMPA de l’escola “Pilarín Bayés”, també han estat premiades les associacions de les escoles del Prat de Llobregat i la de l’institut “Lluís Domènech i Montaner”, de Canet de Mar. El lliurament va fer-se diumenge passat, 1 de juny, en el marc d’una multitudinària festa a Barcelona.