Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze celebra diumenge la festa del medi ambient

La Serra de Galliners en serà la protagonista


Sant Quirze celebra diumenge la festa del medi ambient

Sant Quirze del Vallès celebrarà diumenge vinent, 8 de juny, una nova festa del medi ambient, en el festiu més proper al Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora el 5 de juny. Enguany estarà dedicada a la Serra de Galliners, el principal espai natural de Sant Quirze que ocupa més de la meitat de la superfície del terme municipal.
Organitzada per l’entitat Sant Quirze del Vallès Natura, la festa es farà entre les 11 i les 13.30 hores de diumenge al Parc de les Morisques. L’activitat principal serà una exposició de dibuixos elaborats pels nens i nenes de les escoles del municipi, que durant el curs que ara acaba han fet treball docent sobre l’entorn natural de Sant Quirze. Els organitzadors els van demanar que dibuixessin com veuen la Serra de Galliners i com els agradaria que fos. 
Les il·lustracions es refereixen també al torrent de la Betzuca, el més llarg dels que acaben formant el Riu Sec, que agafa aquest nom precisament a Sant Quirze a partir de la unió dels torrents de la Betzuca i la Grípia.