Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La Mostra Gastronòmica de Sant Quirze arriba a les jornades centrals

Restaurants i comerços presenten el bo i millor de la cuina tradicional i les seves propostes innovadores


La Mostra Gastronòmica de Sant Quirze arriba a les jornades centrals

La catorzena Mostra Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès arriba, entre el 5 i el 7 de juny, a les seves jornades centrals. Després de diversos tallers i activitats de tast, a partir d’aquest dijous comencen els actes més multitudinaris, amb un tast de vins, caves i escumosos, a partir de les 20 hores, al celler de la Masia Can Barra.

 

I demà divendres, 6 de juny, i demà passat dissabte, 7 de juny, tindran lloc les dues degustacions multitudinàries que se celebren a la Masia Can Feliu, entre les 20 i les 24 hores.

 

Recordem que, a més, dissabte al matí, el Mercat Ecològic del Vallès, que s’instal·larà a la rambla Lluís Companys, oferirà un esmorzar de forquilla amb productes ecològics del propi mercat.

 

La Mostra és una oportunitat per conèixer la gastronomia local amb una doble aposta: assaborir els plats tradicionals i, a la vegada, donar a conèixer les noves propostes i innovacions dels restauradors del municipi. El programa complet de la Mostra, amb el detall d’horaris, llocs i preus pot consultar-se en aquest enllaç.

 

Els tiquets poden adquirir-se anticipadament a tres comerços locals: Estanc Pau Casals, L’Estanc del Mas Duran i Valero Forn Tradicional. Organitza el certamen l’Ajuntament de Sant Quirze, amb el suport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell.